Ondernemend Etten-Leur in beweging

  Hans Beljaars

  Hans Beljaars

  Buro111

  Buro111 is een full service marketing- en communicatieadviesbureau. Wij zetten 3 dingen op één: relatie, rendement en resultaat. Wij werken aan merken. Samen met onze opdrachtgevers de diepte in op strategisch niveau, samen scherp zijn in de uitvoering. Kritisch in de vertaalslag naar middelen en media. Natuurlijk zijn we ook creatief, vernieuwend en eigenwijs. Maar dat mag je van elk goed bureau verwachten. Wij maken het onderscheid in de manier waarop. Open, direct en betrokken. Niet voor de klant, maar met de klant. Uitgesproken honderdelf.

  Paspoort Hans Beljaars

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Buro111
  Burgerlijke staat: Samenwonend
  Functie binnen bedrijf: DGA
  Functie binnen BCEL: Voorzitter
  Overige Activiteiten: Partner in Realest8
  - residentieel en commercieel vastgoed -
  Lid Raad van Commisarissen AB Brabant
  Bestuurslid Ondernemerskring Schouwen-Duiveland
  Bestuurslid VVD Marklanden
  Bestuurslid wijkvereniging 'Rondom d’n Hoefstal'
  Partner Zeeland op Niveau
  E-mail: [email protected]
  Website: www.buro111.nl
  Arjan Sollewijn-Gelpke

  Arjan Sollewijn-Gelpke

  ERA vb&t makelaars

  In de woningmarkt werken wij onder de naam ERA vb&t makelaars.
  Wij zijn actief in heel Zuid Nederland met regionale kantoren in Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Maastricht. Wij werken uitsluitend met makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan onze makelaardij verbinden. Het ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Waar in onze branche de meeste partijen in de crisis hebben gekozen voor bezuinigingen, meestal op het vlak van personeel en de kosten voor marketing, maakten wij als eerste paritj in Nederland een tegengestelde beweging. Schaalvergroting, meer investeringen in marketing en uitbreiding van het aantal makelaars. Intussen zijn wij de grootste woningmakelaar in Noord Brabant.

  Op de B2B-markt opereren we onder de naam VB&T Groep.
  vb&t groep is een professionele en complete dienstverlener in vastgoed en huisvesting. Bij vb&t groep vindt u alle diensten onder één dak. Onze compacte, platte organisatie maakt onze medewerkers eenvoudig bereikbaar. Voor u als klant maar ook voor elkaar. Doordat onze verschillende disciplines snel bij elkaar te rade kunnen gaan, bent u altijd verzekerd van het beste advies.

  • vb&t bedrijfshuisvesting
  • vb&t verhuurmakelaars
  • vb&t vastgoedmanagement
  • vb&t bouwmanagement
  • vb&t facilitair management
  • vb&t vve diensten

  Paspoort Arjan Sollewijn-Gelpke

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: ERA vb&t makelaars
  Burgerlijke staat: Ongehuwd
  Functie binnen bedrijf: DGA
  Functie binnen BCEL: Lid
  E-mail: [email protected]
  Website: www.eravbtmakelaars.nl , www.era.nl
  Bert Mulders

  Bert Mulders

  NIBC Bank N.V.

  Investmentbank ten behoeve van bedrijven en institutionele beleggers gericht op Noord West Europa.

  Paspoort Bert Mulders

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: NIBC Bank N.V.
  Burgerlijke staat: Ongehuwd
  Functie binnen bedrijf: Commercial Head Infrastructure& Renewables
  Functie binnen BCEL: Lid
  Overige Activiteiten: Tennis, golf, fitness
  Website: www.nibc.com
  Carla de Witte

  Carla de Witte

  E&L Notarisen

  E&L Notarissen biedt full-service alle notariële diensten aan, van eenvoudige akten tot akten op maat, alles met persoonlijke aandacht en topservice

  Paspoort Carla de Witte

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: E&L Notarisen
  Burgerlijke staat: Getrouwd
  Functie binnen bedrijf: (toegevoegd) notaris, estate planner en scheidingsbemiddelaar
  Functie binnen BCEL: Lid
  Overige Activiteiten: Lid EPN (Estate Planners Notariaat)
  Lid VMSN
  E-mail: [email protected]
  Website: www.elnotarissen.nl
  Colette van der Wal

  Colette van der Wal

  The Purple Rose Connection

  Ontwerpen…zonder kantlijn Onder het label The Purple Rose Connection is ontwerpster Colette van der Wal voortdurend en nieuwsgierig op zoek naar nieuwe vormen en uitdagingen. Het doel: een directe omgeving waarin je je prettig en veilig voelt. Alles moet ooit eens worden ontworpen. Of misschien wel opnieuw worden ontworpen. Colette kiest voor een ongebruikelijke route.

  llustraties en grafisch ontwerp, ontwerpen voor interieur en stofdessins. De creativiteit heeft het voor het zeggen. De inspiratie wijst de weg. De vrijheid is grenzeloos. Ontwerpen… maar zonder kantlijn.

  Groots ontwerpen… kleine oplagen Creatief ontwerpen is vaak ‘maatwerk’. Smaken verschillen immers. Mensen nog meer. Creativiteit en grote aantallen gaan dus niet goed samen. Want een geslaagd ontwerp past. Maar niet op iedereen.

  Paspoort Colette van der Wal

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: The Purple Rose Connection
  Burgerlijke staat: Samenwonend
  Functie binnen bedrijf: Eigenaar/ontwerpster/illustrator
  Functie binnen BCEL: Secretaris
  E-mail: [email protected]
  Website: www.purpleroseconnection.com
  Anton Buurstede

  Anton Buurstede

  Schipper Accountants

  Strategisch relatiemanagement is al 27 jaar de rode draad in mijn werkend bestaan. Als Commercieel Adviseur help ik ondernemers beter te presteren. Dit is waar ik voor sta en is een missie waar ik me volledig in herken. Daarom werk ik bij de Schipper Groep als Commercieel Adviseur voor het werkgebied West- & Midden Brabant, met als ultieme uitdaging vraagstukken van ondernemers en oplossingen van de Schipper Groep samen te brengen.

  Paspoort Anton Buurstede

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Schipper Accountants
  Burgerlijke staat: Getrouwd
  Functie binnen bedrijf: Commercieel Adviseur
  Functie binnen BCEL: Lid
  Overige Activiteiten: IKR
  GRIC
  BND
  BKZ
  Turfrijders
  E-mail: [email protected]
  Website: www.schippergroep.nl
  Johan Vincenten

  Johan Vincenten

  Thetford BV

  Bij Thetford hebben we een passie voor kamperen en reizen. Voor het toeren met de caravan of camper, kamperen in tenten en recreëren op het water met een boot. Hiervoor ontwikkelt, produceert, onderhoudt en ondersteunt Thetford wereldwijd mobiele sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletadditieven. Alles voor een zorgeloze vakantie! In Etten-Leur bevindt zich het hoofdkantoor dat zich richt op de markten Europa, Afrika, Azië en Oceanië. In Ann-Arbor (USA) is het internationaal hoofdkantoor gevestigd met de focus op Noord- en Zuid-Amerika.

  Paspoort Johan Vincenten

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Thetford BV
  Burgerlijke staat: Gehuwd
  Functie binnen bedrijf: Director Operations
  Functie binnen BCEL: Lid
  E-mail: [email protected]
  Website: www.thetford-europe.com
  Mart van der Smissen

  Mart van der Smissen

  Scherpenhuizen BV

  De firma Scherpenhuizen is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Meer dan 40 jaar zijn wij dagelijks in de weer om de wensen van onze klanten te vervullen. Begonnen als traditionele veilingkoper, hebben wij ons inmiddels ontwikkeld tot een moderne vers leverancier, die met een hoge mate van klantoriëntatie het volledige groene assortiment levert.

  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven (zuidoost Nederland), in de directe nabijheid van belangrijke Europese snelwegen en op steenworpafstand van vliegveld Eindhoven. Van hieruit bereiken onze vrachtwagens probleemloos de havens van Rotterdam en Antwerpen, als ook Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en de rest van Europa. Ervaring en betrokkenheid, flexibiliteit en motivatie zijn maar een paar eigenschappen van ons team dat er continue voor zorgt dat het begrip “supply chain” niet een loze uitdrukking is, maar ook daadwerkelijk leeft.

  Paspoort Mart van der Smissen

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Scherpenhuizen BV
  Burgerlijke staat: Getrouwd
  Functie binnen bedrijf: Financieel Directeur
  Functie binnen BCEL: Penningmeester
  Overige Activiteiten: Tc Etten, Finanza te Eindhoven
  E-mail: [email protected]
  Website: www.scherpenhuizen.nl
  Patrick de Jong

  Patrick de Jong

  ABB BOUWGROEP B.V.

  ABB ontwikkelt en realiseert sinds de jaren 60 van de vorige eeuw een grote variëteit aan projecten, zowel voor eigen rekening en risico als voor uiteenlopende opdrachtgevers. ABB kan bij gebiedsontwikkelingen het gehele traject oppakken en uitvoeren, van de aanleg van infrastructuur tot de bouw en het onderhoud. Dit zorgt voor een efficiënter en sneller bouwproces, lagere kosten en kwalitatief hoogwaardige eindproducten.

  ABB is een ontwikkelende bouwer. Een slagvaardige en betrokken organisatie met korte lijnen naar de opdrachtgever. Het maakt dat we flexibel zijn en snel beslissingen kunnen nemen en dicht bij de klant blijven. De door ons ontwikkelde projecten worden in de regel ook door ons gebouwd. ABB zoekt daarbij vaak de samenwerking met lokale of regionale partners.

  ABB staat voor duurzaam bouwen. Zelfs heeft ABB hiervoor het convenant Duurzaam Bouwen ondertekend. Bij ABB staat de consument echt centraal. Het verkregen keurmerk Klantgericht Bouwen is hiervan het bewijs. Alle projecten van ABB worden ook gerealiseerd met SWK-garantie. Bouwen is vertrouwen. ABB bouwt continu aan vertrouwen.

  Paspoort Patrick de Jong

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: ABB BOUWGROEP B.V.
  Burgerlijke staat: Gehuwd
  Functie binnen bedrijf: Hoofd Verkoop
  Functie binnen BCEL: Lid
  E-mail: [email protected]
  Website: www.abbbouwgroep.nl
  Ronald Lauwers

  Ronald Lauwers

  Zeelandia

  Zeelandia is een bedrijf in beweging. De Koninklijke Zeelandia Groep is een groeiend Nederlands familiebedrijf met 100% focus op ingrediënten en inspiratie voor de bakkerij. Al meer dan 100 jaar staat Zeelandia bekend als een betrouwbare hofleverancier van kwaliteitsproducten. Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket.

  Bij Zeelandia draait alles om kwaliteit, innovatie en inspiratie. Dit geven we inhoud door onze kennis te vertalen in kansrijke oplossingen en ideeën voor onze klant. De wens van de bakker staat centraal. Met de verkoop en distributie in eigen hand staan we in nauw contact met de bakker. Het Zeelandia motto luidt dan ook: ‘Creating Possibilities’. Zeelandia is gevestigd in Zierikzee. Hier begon grondlegger H.J. Doeleman in 1900 met de productie en verkoop van beschuitgelei. De eerste exportactiviteiten dateren van 1923. Inmiddels bestaat het assortiment van Zeelandia uit meer dan 2500 artikelen die in meer dan 70 landen worden gebruikt door bakkers. Deze internationale scope vertaalt zich in een brede kennis van wereldwijde basisgrondstoffen en bakkerijtechnologie, waar uiteindelijk ook de Nederlandse bakker van profiteert.

  Paspoort Ronald Lauwers

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Zeelandia
  Burgerlijke staat: Getrouwd
  Functie binnen bedrijf: Hfd. Fin. Administratie
  Functie binnen BCEL: Lid
  Overige Activiteiten: Fitness, Tennissen, wandelen (4-daagse)
  E-mail: [email protected]
  Website: www.zeelandia.nl
  Theo van Oosterhout

  Theo van Oosterhout

  Witlox VCS Accountants, Belastingadviseurs en Bedrijfsjuristen

  Witlox VCS is een professionale dienstverlenende organisatie voor diensten op het gebied van accountancy, fiscale en juridische zaken, managementconsultancy en corporate finance. Onze missie is ondernemersdoelstellingen en persoonlijke (levens)doelstellingen van klanten en eigen medewerkers optimaal te helpen realiseren en zelfs te overtreffen! Dat doen we met een aanpak die zich in drie sleutelwoorden laat samenvatten: pro-actief, mensgericht en no-nonsense. De uiteindelijke doelstelling van Witlox VCS is een rijker leven creëren voor de drie betrokken partijen: de klant, de medewerkers en de organisatie

  Paspoort Theo van Oosterhout

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Witlox VCS Accountants, Belastingadviseurs en Bedrijfsjuristen
  Burgerlijke staat: Getrouwd
  Functie binnen bedrijf: Accountant
  Functie binnen BCEL: Lid
  Overige Activiteiten: Via Witlox VCS lid van MKB Etten-Leur
  E-mail: [email protected]
  Website: www.witloxvcs.nl
  Twan Robbeson

  Twan Robbeson

  PEP Events & Media BV

  Je bent op zoek naar een partner voor de organisatie van een succesvolle bedrijfsbijeenkomst, onvergetelijk feest, bijzondere opening, origineel communicatietraject, fraaie bedrijfsvideo of passende inrichting? Wij van PEP gaan graag, samen met jou, deze uitdaging aan!

  Paspoort Twan Robbeson

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: PEP Events & Media BV
  Functie binnen bedrijf: Directeur/ eigenaar
  Functie binnen BCEL: Lid
  Website: www.pepconcepts.nl
  Marcelle Marks

  Marcelle Marks

  Voort

  Voort brengt al ruim zestien jaar de juiste professional met de juiste organisatie samen. Hiervoor combineren we onze interesse in mens en techniek met een doelgerichte werkwijze. Kenmerkend voor onze aanpak zijn kennis van het vakgebied, een uitgebreid netwerk en korte lijnen. Binnen de techniek weten we wat er speelt en welke professionals er nodig zijn om een project te laten slagen. Zo brengen wij steeds weer de meest succesvolle samenwerkingen tot stand.

  Paspoort Marcelle Marks

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Voort
  Burgerlijke staat: Ongehuwd
  Functie binnen bedrijf: Vestigingsmanager
  Functie binnen BCEL: Lid
  E-mail: [email protected]
  Website: www.voort.com
  Telefoonnummer: 06-10204387
  Judith Martens

  Judith Martens

  Jutte

  Projectmanagement op het gebied van huisvestingsvraagstukken of vraagstukken als het gaat om het beheren van uw panden. 

  Paspoort Judith Martens

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Jutte
  Burgerlijke staat: Ongehuwd
  Functie binnen bedrijf: Directeur
  Functie binnen BCEL: Lid
  Ruud Vermeulen

  Ruud Vermeulen

  Administratiekantoor KUBUS Etten-Leur

  Of je nu starter of gevestigd ondernemer bent, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Begin 2014 ben ik gestart met mijn KUBUS financieel advies en administratiekantoor in Etten-Leur. Ik heb ruim 30 jaar allround ervaring op financieel gebied bij voornamelijk MKB bedrijven. Proactief meedenken en een persoonlijke band staan bij mij hoog in het vaandel. Samen met de ondernemer kijken wij voortdurend naar de bedrijfsprocessen om de onderneming nog beter te maken.

  Paspoort Ruud Vermeulen

  Woonachtig te: Etten-Leur
  Werkzaam bij: Administratiekantoor KUBUS Etten-Leur
  Functie binnen bedrijf: Eigenaar Administratiekantoor KUBUS Etten-Leur
  Functie binnen BCEL: Lid
  E-mail: [email protected]
  Website: www.kubusettenleur.nl/
  Jolanda Broeders

  Jolanda Broeders

  Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

  Asselbergs & Klinkhamer Advocaten stelt zich tot doel het leveren van hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, strafrecht en mediation met de nodige voortvarendheid, in begrijpelijke taal met een maximale betrokkenheid en bereikbaarheid van de behandelend advocaat. Een missie waarin wij inmiddels ruim 35 jaar slagen!

  Paspoort Jolanda Broeders

  Woonachtig te: Breda
  Werkzaam bij: Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
  Burgerlijke staat: Gehuwd
  Functie binnen bedrijf: letselschadeadvocaat
  Functie binnen BCEL: Lid en lid kascommissie
  Overige Activiteiten: lid van LSA
  lid van ASP
  lid van Commissie Normering van De Letselschade Raad
  lid van Bites & Business
  E-mail: [email protected]
  Website: www.asselbergsklinkhamer.nl
  Telefoonnummer: 76 502 20 80 | 06 21 54 62 41